Erik Goossens

MotorNews.nl

Waarom is motorrijden een goed idee?

Ben jij ook zo jaloers op die motorrijder, die, wanneer jij in de file staat, achteloos tussen de auto’s doorrijdt en wél op tijd op zijn bestemming is? Lijkt dit jou ook wel wat? Lekker scheuren in de open lucht, genieten van de frisse wind en de adrenaline die het rijden op een prachtige motor met zich meebrengt? Dan kan ook jij ervoor kiezen om je motorrijbewijs te gaan halen! Bij Verkeersschool Tempo is dit geen probleem en bieden we jou het traject dat bij je past. Maar wat zijn nu andere voordelen van motorrijden, ten opzichte van het rijden met je auto? 

Stoer maar vooral flexibel

Het rijden op een motor maakt van jou een flexibele verkeersdeelnemer, omdat je vaak op plaatsen kunt komen die met de auto niet goed of in zijn geheel bereikbaar zijn. De mogelijkheid van het tussen auto’s doorrijden in de file illustreert dit al enigszins. Bovendien ben je snel op je bestemming, of je nu een plezierrit maakt of de motor gebruikt om van en naar je werk te rijden. Met echt zomerweer is rijden op een motor niet alleen meer praktisch, maar ook veel fijner dan rijden in de auto. Je hebt minder last van de warmte (zelfs met een motorpak aan en een helm op) en kunt onderweg heerlijk genieten van de frisse lucht. 

Ook het financiële plaatje is aantrekkelijk

Ook financieel gezien is het motorrijden erg aantrekkelijk. Het aanschaffen van een motor is bijvoorbeeld goedkoper dan de aanschaf van een auto, bovendien betaal je ook minder verzekeringspremie. Ook doe je langer met de brandstof. Je hoeft natuurlijk niet de grootste, grofste motor van het duurste merk te kiezen als je af en toe een ritje zou willen maken. Net als bij auto’s is er ook onder motoren veel keuze en daar kun je je voordeel doen. 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!