Erik JW Goossens.nl

HisStory

Erik Goossens (1967) heeft veel commerciële ervaring opgedaan in de loop der jaren. Zo is hij zijn carrière gestart bij V&D in de middenkaderopleiding. In de jaren hierna heeft hij gewerkt voor diverse bedrijven waaronder C&A, Heineken, Bastion Hotels, Eminence Benelux en de Hans Anders Group (management).

Salestrainingen zijn altijd een speerpunt geweest voor Erik. Hospitallity als basis met een doordachte verkooptraining zorgde effectief voor resultaatverbetering. Naast Opticien is Erik ook Sociaal Pedagoog. Dit maakt dat Erik sociaal sterk is en een mooie cohesie van verkoopstijl en sociale vaardigheden kan inbrengen.

Daarnaast is Erik autodidactisch en heeft hij zichzelf geleerd om op basis van WordPress websites te maken. Het liefst begint hij met niks met als eindontwerp een mooie aansprekende website. Sinds 2005 heeft Erik ook al een flink aantal domeinnamen vastgelegd op velerlei gebieden. Automotive, energie, verkooptrainingen en nog veel meer.

Voorbeelden hiervan: accu-opladen.nl, ArtUnited.nl, EcoArt.nl, EcoNews.nl, StartCirculair.com, etc.

Erik is iemand die impulsief kan zijn maar daarentegen ook de tijd kan nemen om een idee of ontwerp verder door te ontwikkelen.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!