Erik Goossens

GossipNews.nl

Blijf altijd op de hoogte van het laatste gossip nieuws via gossipnews!

RSS ism RssNews.nl
 • Opnieuw jongetje op komst voor Johnny en Anouk september 19, 2019
  Johnny de Mol en Anouk van Schie verwachten opnieuw een jongetje. Dat heeft de presentator onthuld in zijn nieuwe theatershow.
 • Kanye West verdient het meest van alle hiphopartiesten september 19, 2019
  Kanye West voert dit jaar voor het eerst in zijn leven de Forbes-lijst van de twintig best verdienende hiphopartiesten aan. De 42-jarige rapper haalde in een jaar tijd 150 miljoen dollar binnen, vooral dankzij zijn succesvolle sneakerlijn.
 • André Hazes gaat mensen van tattoo af helpen in nieuw programma september 19, 2019
  Voor een nieuw programma op SBS 6 gaat André Hazes mensen volgen die spijt hebben van een tatoeage. Zij krijgen de kans om hun versieringen te laten verwijderen en worden bij dit ‘intensieve proces’ gevolgd door de volkszanger.
 • Michael van Gerwen wordt volgend jaar weer vader september 19, 2019
  Darter Michael van Gerwen (30) wordt opnieuw vader. Dat maakte hij vandaag zelf bekend op Instagram. Volgend jaar verwachten hij en zijn vrouw Daphne (25) hun tweede kind.
 • Johan Vlemmix krijgt eigen roast september 19, 2019
  Zanger en oranjefanaat Johan Vlemmix is op 27 september onderwerp van een online roast. De positiviteitsgoeroe wordt in zijn eigen villa door verschillende BN’ers op de hak genomen. In een video op YouTube is Vlemmix te zien tijdens de voorbereidingen op de roast.
 • Yolanthe likt een lolly en Victoria ziet ze vliegen september 19, 2019
  Korte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
 • Ongemak bij Patricia Paay na anekdote over wilde nacht ex-schoondochter Ryanne september 19, 2019
  Een intieme anekdote van Ryanne van Dorst heeft gisteravond in Ranking The Stars een ongemakkelijk momentje opgeleverd voor haar ex-schoonmoeder Patricia Paay. ,,Dit wil een moeder toch niet horen!”, riep ze uit.
 • André Hazes slaat terug: Ik heb Monique niet bedrogen september 19, 2019
  André Hazes is de roddels rond zijn relatiecrisis spuugzat. Hij reageert op Instagram fel op de verhalen over vreemdgaan die de boulevardbladen de afgelopen weken brengen. ‘Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen.’
 • Masseur die Kevin Spacey had aangeklaagd opeens overleden september 18, 2019
  Een masseur die acteur Kevin Spacey had aangeklaagd voor seksueel misbruik, is plotseling overleden. Dat blijkt volgens Variety uit papieren van de rechtbank. Het is niet duidelijk hoe de man is gestorven.
 • Bad girl Elize deelt sexy kiekje en Anna gaat op de exotische tour september 18, 2019
  Korte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.
 • Nicolette Kluijver weer thuis na operatie aan blinde darm september 18, 2019
  Nicolette Kluijver mocht vandaag het ziekenhuis alweer verlaten. Haar manager bevestigt dat de presentatrice, die vandaag werd opgenomen met een blindedarmontsteking en gelijk werd geopereerd, thuis aan het herstellen is.
 • Tim Douwsma trotse vader geworden van een zoontje september 18, 2019
  Zanger Tim Douwsma en zijn vriendin Elske zijn de trotse ouders geworden van zoontje Dez. Dat maakt de Friese hunk bekend via Instagram. ‘Wij zijn zooo trots’, schrijft hij bij een kiekje waarop het mannetje op zijn borst ligt.
 • Seksschandaal brengt Scientology en Tom Cruise in verlegenheid september 18, 2019
  Een seksschandaal rond de That ‘70s Show-acteur Danny Masterson (43) doet de Church of Scientology wankelen. Tijdens een rechtszaak hebben vier jonge vrouwen de controversiële kerk ervan beschuldigd verkrachtingen, seksuele aanvallen, mensenhandel en intimidatie onder de mat te vegen. Volgens sekteleden dreigt de hele situatie ook te ontploffen in het gezicht van Tom Cruise (57), […]
 • Abbey Hoes: ‘Politie raadde aangifte af na vuist in mijn gezicht’ september 18, 2019
  De politie raadde Gouden Kalf-winnares Abbey Hoes af om aangifte te doen nadat een onbekende man met een vuist in haar gezicht sloeg en haar seksueel intimideerde. Dat vertelt de actrice aan Grazia.
 • Trijntje: ‘Al voel ik me soms een zesje, ik moet wel altijd alles geven’ september 18, 2019
  Hoe succesvol Trijntje Oosterhuis ook is als een van de bekendste zangeressen van Nederland, ze wil haar aandacht niet laten verslappen. ,,Ik leg de lat hoog. Dat ben ik aan mijn talent verschuldigd en aan mijn publiek ook”, vertelt ze in de minidocu Bondig.
 • Waarom de tepel van actrice Amber Heard niet wordt verwijderd op Instagram september 17, 2019
  Het is inmiddels bijna twee weken geleden dat de Amerikaanse actrice Amber Heard (33) een foto van zichzelf op Instagram plaatste waarop haar tepel te zien is. Opvallend genoeg heeft het socialemediaplatform de foto nog steeds niet verwijderd en lijkt het dat ook niet van plan te zijn, terwijl andere vrouwentepels per direct verbannen worden.
 • Nicolette Kluijver opgenomen in ziekenhuis september 17, 2019
  Wat een feestelijke dag had moeten worden voor Nicolette Kluijver, is compleet anders afgelopen. De presentatrice heeft gisteren haar nieuwe aanwinst - paard Guus - opgehaald, maar belandde vandaag in het ziekenhuis. Genieten van haar paard zit er dus nog even niet in. ‘Blindedarmontsteking, dat doet pijn!', laat Kluijver weten op Instagram.
 • Amanda Balk geeft huwelijk met Stavros T. alsnog op na wietschandaal september 17, 2019
  Amanda Balk heeft haar huwelijk met Stavros T. opgegeven. Haar Griekse partner werd vorig jaar opgepakt wegens betrokkenheid bij de exploitatie van verschillende hennepkwekerijen. Balk liet toen weten te gaan scheiden, maar gaf hem uiteindelijk nog een kans. Daar komt ze nu op terug. ‘Ik heb voor deze liefde keihard gestreden, maar die battle heb […]
 • Rob de Nijs stopt toch met optreden: ‘Hij leek de eeuwige jeugd te hebben’ september 17, 2019
  Rob de Nijs stopt met optreden. De zanger heeft de ziekte van Parkinson en heeft daarom besloten te stoppen. ,,Het is natuurlijk dramatisch nieuws, maar we zijn er niet door platgewalst", vertelt Rob. ,,Eerst wel, nu weer overeind gekrabbeld en het gaat weer, dat moet ook wel."
 • Eigendommen tv-kok Anthony Bourdain onder de hamer september 17, 2019
  Een aantal spullen van de vorig jaar overleden tv-kok Anthony Bourdain wordt dit najaar geveild. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat naar het Culinary Institute of America, dat een Anthony Bourdain-studiebeurs aanbiedt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!