Erik Goossens

ReviewNews.nl

Reviews zijn regelmatig subjectief, terwijl ze in principe objectief zouden moeten zijn: ‘Een kritische beoordeling of het product en/of de dienst voldoet aan wat belooft wordt’. Maar dit is echter vaak niet het geval. Klanten hebben verwachtingen, meestal gebaseerd op voorgaande ervaringen of verhalen van anderen. Bij het schrijven van reviews neem je deze verwachtingen mee, maar tijdens het lezen van reviews wordt er geen rekening meer met deze verwachting gehouden (voornamelijk omdat dit niet bekend is).

Denk bijvoorbeeld aan het boeken van een hotel. Vaak wordt gevraagd bij een review om aan te geven hoe je de kamer of het ontbijt hebt ervaren. Een tweepersoonskamer, waarin een tweepersoonsbed, bureau en tv staat, kan als (zeer) ruim ervaren worden afhankelijk van wat je gewend bent. Verwacht je echter dat er minstens een zithoekje aanwezig is, dan zal dezelfde kamer als klein beschouwd worden.

Wat ook vaak vergeten wordt is de prijs – kwaliteit verhouding en de prijs ten opzichte van de geboden opties. Vergelijk bijvoorbeeld maar eens een Iphone 4 met een HTC One V. Vooraf kun je je wel indenken dat die twee, hoewel beide goede mobiele telefoons in hun prijsklasse, niet dezelfde mogelijkheden zullen hebben. Hetzelfde kom je tegen bij vakantieparken. Centerparcs is een zeer uitgebreid park, waar je van alle gemakken voorzien bent, met bijbehorend prijskaartje. Vergelijk je dit met bijvoorbeeld Hoogeboom Vakantieparken, dan heb je veel minder voorzieningen, maar betaal je ook veel minder.

Neem er gerust eens een kijkje!

http://www.bestreview.nl

KLIK HIER: BestReview.nl

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!